Τα δίκτυα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι σαν τους ανθρώπους. Χρειάζονται υποστήριξη. Θέλουν φροντίδα και συντήρηση. Στην EDs μελετήσαμε και δημιουργήσαμε μια σειρά από ευέλικτα συμβόλαια συντήρησης, τα οποία σε συνδυασμό με το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορεί να υποστηρίξει τον μηχανογραφικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό της εταιρεία σας προσφέροντας τεχνική υποστήριξη με ποιότητα υπηρεσιών αλλά και λογικές τιμές.

Τα νέα συμβόλαια συντήρησης μπορούν να συνδυάσουν επιτόπια παρουσία τεχνικού στα γραφεία σας, απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη καθώς επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες για κάθε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό που έχετε, σε όποιο συνδυασμό κρίνετε ότι σας είναι χρήσιμος. Μια καινοτομία που θέτουμε στα συμβόλαια συντήρησης, είναι ότι μπορούν να βασίζονται εξ ολοκλήρου στην απομακρυσμένη υποστήριξη παρέχοντας έτσι έως και 40% φθηνότερο τιμολόγιο αλλά παράλληλα υψηλή ποιότητα υπηρεσίας. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να καλύψουμε εταιρείες από 5-300 θέσεις εργασίας.


Προνόμια Συμβολαίου Συντήρησης

Όντας κάτοχος συμβολαίου συντήρησης πέρα από τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε, απολαμβάνετε επιπλέον προνόμια που προσθέτουν επιπλέον αξία στα χρήματα που διαθέτετε. Ανάλογα με το μέγεθος της εταιρείας σας αλλά και το συμβόλαιο που έχετε, θα λαμβάνετε και κάποια από τα παρακάτω προνόμια:

 • ΔΩΡΕΑΝ onsite τεχνική υποστήριξη που κυμαίνεται από 2- 12 ώρες το μήνα ανάλογα με τις θέσεις εργασίας που καλύπτονται από συμβόλαιο.
 • ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτικές υπηρεσίες για συμβόλαια από 20 θέσεις και πάνω.
 • ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη.

Η ασφάλεια πάνω απ όλα

Τα νέα συμβόλαια με απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη παρέχουν 40% φθηνότερο τιμολόγιο, 80% πιο γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και 100% ασφάλεια. Κι αυτό επιτυγχάνεται με λογισμικό ειδικά σχεδιασμένο για απομακρυσμένη υποστήριξη, εταιρειών. Πέρα από τα συνήθη χαρακτηριστικά που έχουν τέτοιου είδους προγράμματα, το δικό μας παρέχει επιπλέον δικλείδες ασφαλείας που δεν έχει κανένα άλλο:

 • ‘Ολες οι συνεδρίες υποστήριξης μαγνητοσκοπούνται και φυλάσσονται για 90 ημέρες.
 • Ο τεχνικός ΔΕΝ μπορεί να μεταφέρει αρχεία από και προς τον υπολογιστή/server σας.
 • Όλοι οι τεχνικοί επιβλέπονται από supervisor για την ορθή παροχή υπηρεσίας.
 • Οι τεχνικοί ΔΕΝ έχουν γνώση των κωδικών σας.
 • Έχετε πλήρη έλεγχο κάθε συνεδρίας.

Όλα αυτά και σε συνδυασμό με επιπλέον ενέργειες,  διασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων της εταιρείας σας στο μέγιστο βαθμό.

Εξοπλισμός που μπορούμε να καλύψουμε

Στην EDs έχουμε τεχνικούς και μηχανικούς πληροφορικής που μπορούν καλύψουν ευρύ φάσμα λογισμικού και hardware. Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής στην Ελλάδα μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σε ανταλλακτικά.

Αν δε θέλετε να έχετε συμβόλαιο συντήρησης, μπορείτε να απολαμβάνετε απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε μ’ ένα τηλεφώνημα, προαγοράζοντας πακέτα ωρών απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης.  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 211-800-6262.

 

0
Comments

  Leave a Reply

  © 2024 EDs Solutions - Λύσεις τεχνολογίας