5G/4G/ETH

Όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες

Anywhere

Οπουδήποτε χρειάζεται σταθερή σύνδεση

Αξιόπιστα

Αξιοπιστία και ασφάλεια βασισμένη σε ανοικτά πρωτόκολλα

Τεχνολογία πέρα από το Internet Backup

Επιχείρηση σημαίνει κινητικότητα. Είμαστε ειδικοί στο να εκμεταλλευόμαστε πλήρως τις δυνατότητες των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε τα δίκτυα αυτά πιο προσαρμόσιμα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η πλατφόρμα SD-WAN της Celerway διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα και την αβεβαιότητα που υπάρχει στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, παίρνοντας το μέγιστο από κάθε σύνδεση μετατρέποντας το σε καθαρό όφελος για τους πελάτες μας.

Προϊόντα

Arcus

Ο εμβληματικός δρομολογητής της Celerway, το Arcus είναι ισχυρός, ανθεκτικός και επιτρέπει έως και 7 ταυτόχρονες συνδέσεις WAN (3 x LTE). Διαλέξτε το Arcus όταν χρειάζεστε συνδεσιμότητα υψηλής χωρητικότητας εν κινήσει ή σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης επιλέξτε το Arcus για μέγιστη απόδοση οποιασδήποτε εφαρμογής, ειδικά για εκείνες που είναι ευαίσθητες σε καθυστερήσεις.

Pileus

Το Pileus είναι μια συσκευή μεσαίου εύρους, που επιτρέπει έως και 6 συνδέσεις WAN (2 x LTE). Επιλέξτε Pileus για σύνδεση απομακρυσμένων εργαζομένων και υποκαταστημάτων χρησιμοποιώντας τυπικές εφαρμογές γραφείου.

Fractus

Το Fractus επιτρέπει έως και 7 ταυτόχρονες συνδέσεις WAN (1 x LTE ενσωματωμένο). Επιλέξτε το Fractus για να παρέχετε συνδεσιμότητα πολλαπλών γραμμών με 4G backup για μικρά γραφεία και χώρους που χρειάζονται εξασφαλισμένη πρόσβαση στο internet.

Cirrus

Με έως και 7 ταυτόχρονες συνδέσεις WAN (2 x LTE), το Cirrus είναι το ιδανικό router για εφαρμογές ‘’Machine to Machine’’ (M2M). Επιλέξτε Cirrus για σύνδεση απομακρυσμένων συσκευών, όπως συσκευές POS και σε κάθε εφαρμογή που απαιτείται ανθεκτικότητα.

Cumulus

Το Cumulus επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις WAN (1 x LTE), παρέχοντας συνδεσιμότητα με 4G backup σε απομακρυσμένες συσκευές. Επιλέξτε το Cumulus για σύνδεση ATM, περίπτερα έκδοσης εισιτηρίων και άλλες συσκευές POS.

Altos

Το Altos έχει βαθμολογία IP66 και επιτρέπει έως και 2 ταυτόχρονες συνδέσεις WAN (1 x LTE dual sim). Επιλέξτε Altos για να διατηρείτε τις απομακρυσμένες συσκευές σας συνδεδεμένες σε περιοχές με περιορισμένο χώρο και σε εξωτερικούς χώρους.

CELERWAY’S MOBILE-FIRST SD-WAN PLATFORM

Το ελαφρύ και στιβαρό λογισμικό του δρομολογητή μας, βασίζεται σε ανοιχτό κώδικα και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το κινητό. Παρακολουθεί συνεχώς την κυκλοφορία και την υγεία του δικτύου έναντι δεκάδων παραμέτρων και εκτελεί έξυπνη δρομολόγηση σε πολλαπλά ταυτόχρονα WAN.

Το Celerway Phantom είναι ένα βασικό συστατικό του CelerwayOS που απελευθερώνει όλες τις δυνατότητες του λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου ενός σπάνιου συνδυασμού δυναμικής εξισορρόπησης φορτίου VPN και απρόσκοπτης εναλλαγής μεταξύ πολλών δικτύων. Το Phantom σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε εξαιρετικά ευέλικτες τοπολογίες δικτύου.

Το Celerway Nimbus είναι το απομακρυσμένο σύστημα διαχείρισης για την ανάπτυξη και διαχείριση συσκευών που εκτελούν το CelerwayOS. H πλήρης διαχείριση δεν απαιτεί κανενός είδους port forwarding για να λειτουργήσει. Απλά συνδέεται μια γραμμή στο router και έχετε πλήρη πρόσβαση σαν να το είχατε συνδεδεμένο στο δίκτυο σας!

Πλεονεκτήματα

Ενημερώσεις χωρίς άγχος

Χάρη στη χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα, οι ενημερώσεις ασφαλείας και οι βελτιώσεις απόδοσης είναι πάντα έγκαιρες. Επιπλέον, το μοντέλο αδειοδότησης έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη συνεχή υποστήριξη από τους συνεργάτες καναλιού μας.

Ανάπτυξη & Διαχείριση στα μέτρα σου

Με το Celerway Nimbus, μπορείτε να διαμορφώσετε γρήγορα οποιοδήποτε δρομολογητή όσο μακριά κι αν είναι και να αναπτύξετε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας χωρίς κόπο. Η πρόσβαση στους δείκτες ποιότητας κάθε γραμμής, αναλυτικών στοιχείων και η δυνατότητα ορισμού ειδοποιήσεων, επιτρέπει στους απομακρυσμένους διαχειριστές να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο όλες τους τις συσκευές και να μειώνουν το χρόνο διαχείρισης των συσκευών.

Δικτύωση χωρίς όριο!

Το Phantom μπορεί να εγκατασταθεί στο cloud, σε εικονική μηχανή, σε δρομολογητή Celerway ή σε υπολογιστή x86. Οποιοσδήποτε δρομολογητής ή εικονική συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως client ή server – ή και τα δύο – ενώ οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε πολλαπλά Phantom hub και να επιλέξει αυτόματα τη βέλτιστη.

Πέρα από τo Load Balancing.

Η Celerway προλαμβάνει τα προβλήματα που οδηγούν σε υποβάθμιση του δικτύου. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα πρωτόκολλα παρακολούθησης για την πρόβλεψη της απόδοσης της κάθε σύνδεσης WAN, οι αλγόριθμοι μας ανακατευθύνουν συνεχώς την κυκλοφορία έξυπνα, για να διατηρήσουν την απόδοση εφαρμογών στα επιθυμητά πλαίσια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν μπορούν να ανεχθούν τις αλλαγές διευθύνσεων IP.

Εφαρμογές

Η Celerway παρέχει απρόσκοπτη εναλλαγή σημάτων LTE όταν το σκάφος ταξιδεύει κοντά στην ακτή και το Wi-Fi όταν βρίσκεται στο λιμάνι. Οι μαρίνες ενισχύουν την ικανοποίηση των πελατών τους και τα έσοδα τους, χάρη στις αξιόπιστες υπηρεσίες επισκεπτών και την απρόσκοπτη λειτουργίας των σημείων πώλησης τους (POS).

Με τα Celerway, θα έχετε σταθερή συνδεση στο internet με την απαιτούμενη απόδοση για αξιόπιστο Wi-Fi επισκεπτών. Το αποτέλεσμα είναι πιο ευτυχισμένοι επιβάτες, μαζί με την καλύτερη δρομολόγηση.

Για λιανικό εμπόριο, με απομακρυσμένα καταστήματα και χωρίς υποστήριξη ΙΤ στο χώρο, τα Celerway διασφαλίζουν ότι κρίσιμες υπηρεσίες όπως το POS είναι πάντα διαθέσιμες, είτε μέσω της κύριας σύνδεσης είτε μέσω του εφεδρικού LTE. Το αποτέλεσμα είναι μεγιστοποιημένες πωλήσεις με πλήρη απομακρυσμένη υποστήριξη.

Συνδυάζοντας πολλές ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις με το Celerway, οι εταιρίες μπορούν να παρέχουν στα υποκαταστήματα τους, τους διανομείς και άλλες απομακρυσμένες ομάδες εργασίας, ασφαλείς VPN συνδέσεις σε εταιρικά δίκτυα όπου και αν βρίσκονται.

Γίνετε μεταπωλητές

Τα Celerway πωλούνται μόνο μέσω δικτύου μεταπωλητών μας. Αν σας ενδιαφέρει να εξοπλίζετε τους πελάτες σας με Celerway συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

© 2024 EDs Solutions - Λύσεις τεχνολογίας